Hopp til innhold

Skorve Entreprenør har signert kontrakt med Kongsberg Kommunale Eiendomsselskap (KKE) på byggingen av åtte nye omsorgsboliger.

Totalentreprisen i prosjektet har en verdi på 62 millioner kroner inklusive merverdiavgift, og byggeperioden går fra mars i år til april 2024., opplyser Skorve Entreprenør AS i en melding.

– Å få tillit fra KKE til enda et nytt prosjekt setter vi stor pris på. Vi har gjennomført flere prosjekter tidligere for samme byggherre, og vi ser frem til et godt samarbeid også i dette prosjektet, sier daglig leder Per Ivar Magnushommen.

Prosjektets arkitekt er Enerhaugen Arkitektkontor og omsorgsboligene skal oppføres i massivtre. Totalarealet på 1.050 kvadratmeter (BTA) omfatter blant annet åtte omsorgsboliger, fellesstue og aktivitetsrom for stedets beboere, og rom for personalfunksjoner.

Bygget oppføres med plusshus-standard. I leveransen inngår både solceller, energibrønner og batteripakke, skriver Skorve Entreprenør.

Skorve Entreprenørs kontrakt med KKE bidrar til at selskapet nå har en ordrereserve på cirka 250 millioner kroner. Det er det høyeste entreprenøren har hatt så tidlig på året, står det i meldingen.

– Utsiktene er bra for oss fremover. Mangel på ingeniører og fagarbeidere er den største utfordringen for oss med tanke på å regne nye anbud den nærmeste tiden, forteller Magnushommen.

Kilde: Byggeindustrien