Hopp til innhold

Om oss i Skorve Entreprenør

Skorve Entreprenør as ble etablert 31. januar 2005. Etter mange år som pendler, ville Per Ivar Magnushommen sammen med Åge Skindalen og Åge Seltveit  starte eget firma i Vest-Telemark. Alle med lang erfaring fra større entreprenørfirma i forskjellige roller som prosjekt- og  anleggsledere. 

Fra 2005 og til i dag har vi vokst og blitt stadig større, og vi regner hele Telemark, Vestfold og Viken som vårt primærområde, men vi har også prosjekter andre steder på Østlandet. Skorve har blitt et kjent navn, våre kunder vet hvem vi er og hva vi står for. Denne tilliten har gitt oss mange oppdrag siden oppstarten. Og nettopp det å bygge relasjoner til våre kunder og dyrke nærheten til markedet, er sentralt i vår bedriftsfilosofi. Våre kunder vet de kan stole på oss, og at de får rett kvalitet til rett tid.

Fra å kun være byggentreprenør, utvidet vi bedriften ved å kjøpe opp Haugo & Draugedal AS fra Kviteseid i 2014. Vi opprettet et nytt firma, Skorve Anlegg. Da kunne vi også ta på oss prosjekt innenfor vei og VA -anlegg, samtidig som vi kunne utføre grunnarbeidet på egne prosjekter. I 2018 fusjonerte vi Skorve Anlegg inn i Skorve Entreprenør og vi er nå en totalentreprenør innen bygg og anlegg.  

I dag bygger vi både for det private og det offentlige markedet, og vi kan vise til en stor ordretilstrømming og en solid økonomi. Vi tilbyr totalentrepriser, samspillentrepriser og hovedentrepriser innenfor alle typer bygg, og har kompetanse, erfaring og ressurser til å påta oss også de store og komplekse utfordringene.

Vi er ca 70 ansatte med lang erfaring innenfor tømmer, betong, maskiner, grunnarbeid, prosjektledelse, HR, økonomi, HMS og bemanning. Vi er godkjent lærebedrift.

Pga faglig dyktighet, godt samarbeid og god innsats blant våre ansatte, kan Skorve levere til rett tid og med meget god kvalitet.

I Skorve har vi et godt arbeidsmiljø og vi vil at ansatte skal føle seg velkommen, bli sett, og ha mulighet for å utvikle seg faglig og personlig, med ansvar og innflytelse.

Se våre sertifiseringer og godkjenninger