Hopp til innhold

Kviteseid Næringshage

Kviteseid Næringshage - et prosjekt som blei bygd i to omganger

Prosjektdetaljer

Byggherre:
Vest-Telemark Næringspark
Entrepriseform:
Totalentreprise
Areal:
1247 m2
Byggetid:
2013-2014
Kontraktssum:
17 mill

Sommeren 2014 overleverte vi første del av Kviteseid Næringshage. Vi bygde om og oppgraderte "Findalen" bygget i Kviteseid sentrum. Det blei oppgradert til moderne kontorplasser. Etter hvert som arbeidet tok til blei det fort bestemt at alle eksisterende yttervegger i tre skulle rives og erstattes av nye. Alle takkonstruksjonene blei også erstattet med nye. 

Bygget innheholder 52 kontorplasser, kjøkken og kantine, ventilasjonsrom, garderober, kjeller, bad og toaletter. Totalt areal på BRA er 1247 m2. Opparbeidelse av parkeringsområde på ca 1400 m2 med asfaltering var også med i entreprisen.

Men det blei fort fullt i bygget. Næringshagen hadde behov for flere kontorplasser.  I 2021 fikk Skorve jobben med å bygge et nytt bygg inntil eksisterende bygg, i 3 etasjer med grunnflate på ca 320 m2. Tilbygget blir benytta til kontorplasser og inneholder kontor, møterom, kantine, kjøkken, auditorium, WC, teknisk rom, lager og løfteplattform. Uteområdet blei også opparbeidet.

Næringshagen var i drift i byggeperioden, derfor måtte vi planlegge og gjennomføre prosjektet slik at det ikke medførte hindringer eller fare for leietakere og drift i Næringshagen.